flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик в судове засідання Мошенко Івана Остаповича

28 березня 2024, 13:11

Кам`янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області викликає в судове засідання Мошенко Івана Остаповича, зареєстрованого по вул.Лесі Українки, буд.5, кв.1,м. Кам'янець-Подільський, Хмельницька область,,  як відповідача по справі № 676/1415/24 за позовом  Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія « Європейська агенція з повернення боргів» до Мошенко Івана Остаповича, про стягнення заборгованості за договором позики.

Судове засідання по справі відбудеться 24 квітня 2024 року о 10 год. 00 хв. за адресою:  м. Кам’янець-Подільський вул. Шевченка 29.

На підставі ч.11 ст.128 ЦПК України з опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.

 З текстами судових рішень, постановлених судом в цивільній  справі, можна ознайомитись звернувшись до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Кам'янець-Подільського міськрайонного суду Хмельницької області.

 

 

Суддя                                                                                   Шевцова Л.М.