flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

24 серпня 2023, 09:38

   Незалежність – слово знайоме та звичне для кожного з нас. Але яку ж ціну і яке значення вона здобуває, коли нас намагаються цього позбавити. Коли ворог прийшов на нашу землю, у домівку і намагається знищити, забрати дім, мову, свободу та незалежність. Тоді кожний з нас стає незламним, мов граніт воїном, а незалежність держави –найвищою цінністю та метою.

   Протягом своєї історії українцям доводилось неодноразово в тяжких боях і війнах відвойовувати свою свободу. Адже волелюбний український народ ніколи не корився своїм загарбникам. Десятиліттями нас намагались зламати, забороняли нашу мову, знищували символи, палили наші книги, переслідували активістів та громадських діячів, били і закривали у тюрмах. Але це ще більше розбурхувало українське серце та змушувало боротись.

   І ось, в 21-ому сторіччі наш народ знову зіштовхнувся зі страшною війною, яку приніс на нашу землю вбивця-окупант. Не злякавшись ворога, який переважав нас чисельно, ми всі об’єднались і стали на захист нашої Батьківщини. Хоч ми платимо дуже дорогу ціну за кожний метр нашої території, але це нас не зупинить і ми будемо боротись стільки, скільки потрібно, аби врешті решт відстояти нашу незалежність таповернути всі наші землі, даруючи вільне, мирне і щасливе майбутнє прийдешнім поколінням!

    Нехай живе незалежна, квітуча і мирна Україна! Нехай пишаються нею наші діти!

    З Днем незалежності, волелюбний народе! З днем незалежності, Україно!

    Слава Україні! Героям Слава!