flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наш внесок до перемоги

14 грудня 2022, 09:25

         24 лютого 2022 року можна вважати днем відновлення духовної цілісності нашої нації, яка єдиним фронтом зайняла оборону.

         Високими патріотичними ідеями керуються й представники судової системи, яка як складник тріади поруч із законодавчою та виконавчою гілками влади виконує покладені обов'язки за будь-яких умов. 

         Так, судді Кам'янець-Подільського міськрайонного суду Хмельницької області активно долучилися до надання фінансової допомоги  Збройним Силам України одразу з початку повномасштабного вторгнення. Станом на дату публікації цього допису сума такої допомоги уже перетнула позначку у 2 млн грн. 

         Не вбачається коректним і суперечить вимогам безпеки висвітлення конкретних адресатів отримання допомоги, однак варто зазначити, що ними стали не лише військові частини та підрозділи, що мали місця постійної дислокації в межах Кам'янець-Подільського району та Хмельницької області, а й військовий медичний заклад, розташований у одній з гарячих точок триваючої війни. 

         Крім цього, оперативно реагуючи на запит однієї з військових частин, судді Хмельниччини спільними зусиллями навесні 2022 року придбали позашляховик з подальшою передачею на баланс відповідного військового підрозділу.

         Кожен внесок має значення, кожна допомога може бути вирішальною, особливо в розрізі доль окремих людей.

         Вважаємо за честь своїм внеском полегшити для Захисників тернистий шлях до вистражданої Україною перемоги й напередодні професійного свята бажаємо всім нам головного ‒ Перемоги, адже без неї ні життя, ні свободи, ні перспектив, ні професійного розвитку бути не може.

         Разом до Перемоги! Слава Україні та її Героям!