flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

28 липня – День української державності!

28 липня 2022, 10:37

    Цьогоріч вперше в Україні відзначається День української державності. Попри розвиток цивілізації, панування демократії та визнання людського життя найвищою цінністю у всьому світі, українці змушені вести жорстоку боротьбу за свою свободу, незалежність та право вільно жити на своїй землі. Шість місяців страшних і запеклих боїв, шість місяців терористичних атак на мирних людей, дев’ятий рік війни... Та незважаючи на це, український народ ніколи не корився та не скориться зараз. Так, ми живемо у важкий час, але саме нам випала доля побудувати державу, яку ми хочемо залишити нашим дітям. Саме тому кожен з нас має працювати на благо нашої держави – України, кожен має бути воїном на своєму фронті.

  Суд, на який покладено одну з основоположних функцій держави – здійснення правосуддя, має забезпечити законність, порядок, захист прав і свобод громадян. Щоб у нашому суспільстві панувало верховенство права, справедливість і закон. Саме це є тим внеском, який ми як представники судової гілки влади робимо задля майбутнього української держави. Саме це та цеглина, яку ми закладаємо в розвиток нашої державності.

   Тож будьмо сильними і незламними в пам’ять про наших воїнів, які поклали своє життя за вільне майбутнє прийдешніх поколінь!