flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик в судовезасідання Цісановського Миколу Анатолійовича

16 березня 2023, 13:06

Кам`янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області викликає в судове засідання Цісановського Миколу Анатолійовича, який проживає за адресою: вул.Васильєва, 1, кВ. 125, м. Кам’янець-Подільський Хмельницької області, як відповідача по справі №676/1690/22 за позовом керівника Кам'янець-Подільської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Хмельницької обласної державної адміністрації до Жванецької сільської ради, Зотова Валерія Юрійовича, Цісановського Миколи Анатолійовича, треті особи на стороні позивача без самостійних вимог - Національний природний парк "Подільські товтри", Басейнове управління водних ресурсів річок Прут та Сірет, Державна екологічна інспекція у Хмельницькій області, про визнання незаконним та скасування рішення сільської ради, скасування у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно державної реєстрації прав приватної власності на земельну ділянку; скасування у Державному земельному кадастрі державної реєстрації земельної дялянки; зобов'язання повернути земельну ділянку.

Судове засідання у справі відбудеться 13 квітня 2023 року об 14 год. 30 хв. за адресою: Хмельницької обл., м. Кам`янець-Подільський, вул. Драй-Хмари 7, каб.2.

На підставі ч.11 ст.128 ЦПК України з опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.

 

 

 Суддя Кам'янець-Подільського

міськрайонного суду                                                      Вдовичинський А.В.