flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повістка про виклик до суду в цивільній справі № 676/153/23 Жданова Д.І.

27 лютого 2023, 14:05

У провадженні Кам'янець-Подільського міськрайонного  суду Хмельницької області перебуває цивільна справа № 676/153/23  за  позовом   заступника керівника Кам’янець-Подільської окружної прокуратури в інтересах держави – Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області,  до Жданова Дениса Івановича, про конфіскацію земельної ділянки.

 Жданов Денис Іванович, який зареєстрований.: Мала Дмитровка, 29, кв. 29, м. Москва. РФ  викликається до суду в якості відповідача  на   17.03 2023 року о 09:30.

Судове засідання у даній справі відбуватиметься в приміщенні Кам'янець-Подільського міськрайонного суду (адреса:м. Кам’янець-Подільський вул. Шевченка 29)

 Наслідки неявки в судове засідання

 Наслідки неявки в судове засідання особи, яка викликається, передбачені статтями 147, 148, 223, 372 Цивільного процесуального кодексу України.

У разі неявки в судове засідання особи, яка викликається, така особа зобов’язана повідомити суд про причини неявки

З текстами судових рішень, постановлених судом в цивільній  справі, можна ознайомитись звернувшись до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Кам'янець-Подільського міськрайонного суду Хмельницької області.

 

Суддя   Кам’янець-Подільського

міськрайонного суду                                                                                               Шевцова Л.М.