flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик в судове засідання Фурманова Олега Михайловича.

17 квітня 2024, 11:18

Кам`янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області викликає в судове засідання Фурманова Олега Михайловича, проживаючого по вул. Мрачковського, с. Бурти, Чемеровецького р-ну, як відповідача по справі  № 676/745/24 за  позовом  Ягодіної Вікторії Володимирівни до  Фурманова Олега Михайловича, третя особа  виконавчий комітет Кам’янець-Подільської міської ради як орган опіки та піклування, про  позбавлення батьківських прав.

Судове засідання по справі відбудеться 10 травня 2024 року о 11 год. 30 хв. за адресою:  м. Кам’янець-Подільський вул. Шевченка 29.

На підставі ч.11 ст.128 ЦПК України з опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.

 З текстами судових рішень, постановлених судом в цивільній  справі, можна ознайомитись звернувшись до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Кам'янець-Подільського міськрайонного суду Хмельницької області.

 

 

Суддя                                                                                   Шевцова Л.М.